Nagrade

Stout je v marcu 2022 na sejmu GASTexpo med 24 pivovarnami in 76 vzorci piva dosegel 1. mesto med temnimi pivi in postal tudi absolutni zmagovalec, ter pridobil naziv Pivo leta 2022.

Leto 2022 se je začelo s podelitvijo certifikatov občine Sevnica za kolektivno blagovno znamko "Q Sevnica Premium", ki združuje najboljše izdelke z območja Sevnice. Pivovarna APE je prejela certifikate za vseh šest stilov piva.

V letu 2021 je v prestolnici hmelja potekalo prvo senzorično ocenjevanje piva. Pivovarna APE se je zaradi zasoljene prijavnine udeležila ocenjevanja s samo enim vzorcem.

Leto 2020 se je začelo s kulinaričnim dogodkom GastExpo v Ljubljani. Na njem je naše temno pivo Stout doseglo priznanje za 3. mesto v kategoriji temnih piv.

CEBA - Central European Beer Awards je tekmovanje domačih in kraft pivovarjev. Poteka po BJCP ( Beer Judge Certification Program) pravilih, piva sodijo izkušeni BJCP sodniki. V mednarodni konkurenci je naš Stout osvojil bronasto medaljo v kategoriji American Stout.

Naložbo izdelave spletne trgovine sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Sofinanciranje je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing.
© 2020 Pivovarna APE | Vse pravice pridržane
Produkcija: 
SMARTEE
envelopephone-handsetmap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram